Elsa vrolijk, sociaal en slim hondje

Dit prachtige meisje heet Elsa. Elsa is een nog jonge meid, haar geschatte geboortedatum is maart 2022. Ze is samen met haar zusjes Emma, Elena en Edina en broertje Elon gevonden door Zsuzsa.
Zsuzsa heeft zelf een asiel in Marghita, een stad in Roemenië en heeft in haar leven al ontelbare honden gered van de straat. Deze vijf waren nog zo klein toen ze hun vond, dat ze de pupjes heeft opgevangen in de tuin van haar eigen huis. Ze waren te klein om naar haar asiel te gaan.
Toen ze 5 maanden oud waren gingen de buren klagen, omdat ze af en toe blaften. De buren waren niet erg begripvol, helaas gebeurt dat vaker in Roemenië.
Haar eigen asiel zit zo vol, dat ze daar ook niet echt plek voor ze heeft. Toen heeft Zsuzsa het asiel van SOS Dogs in Roemenië, om hulp gevraagd. Het asiel van SOS Dogs is in Sisterea, ongeveer een uur rijden van Marghita.
Ze zijn nu dus in ons asiel en klaar voor adoptie! Voor alle vijf geldt dat ze heel vrolijk en sociaal zijn. Op de foto’s zie je dat niet goed, het is namelijk de eerste keer dat ze aan de riem lopen en ze vinden het best spannend! Dus wij vinden het nog wel knap van ze, dat er nog een glimlach vanaf kan 🙂
Ze moeten dus nog wel een hoop leren, maar gezien het slimme hondjes zijn, maken we ons daar niet zo druk over!

Elsa is inmiddels in Nederland. Dit vrolijke meisje heeft zich heel snel aangepast aan haar nieuwe situatie. Ze is blij en vrolijk, en is heel open naar mensen. Tuurlijk zal ze dingen die ze niet kent wat spannend vinden, maar haar sociale karakter gaat haar zeker helpen. Ze kan goed met de andere honden, en ze stoeien samen wat af. Elsa zoekt een fijn baasje, die met haar de wereld wil ontdekken.

Baasje worden?

Elsa is in Nederland in onze opvang in Didam. Mocht u interesse hebben in Elsa dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Elsa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: maart 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!