Elon vrolijk, sociaal en slim hondje

Deze prachtige knul heet Elon. Elon is een jonge en stoere knul, zijn geschatte geboortedatum is maart 2022. Hij is samen met zijn zusjes Edina, Elsa, Emma en Elena gevonden door Zsuzsa.
Zsuzsa heeft zelf een asiel in Marghita, een stad in Roemenië en heeft in haar leven al ontelbare honden gered van de straat. Deze vijf waren nog zo klein toen ze hun vond, dat ze de pupjes heeft opgevangen in de tuin van haar eigen huis. Ze waren te klein om naar haar asiel te gaan.
Toen ze 5 maanden oud waren gingen de buren klagen, omdat ze af en toe blaften. De buren waren niet erg begripvol, helaas gebeurt dat vaker in Roemenië.
Haar eigen asiel zit zo vol, dat ze daar ook niet echt plek voor ze heeft. Toen heeft Zsuzsa het asiel van SOS Dogs in Roemenië, om hulp gevraagd. Het asiel van SOS Dogs is in Sisterea, ongeveer een uur rijden van Marghita.
Ze zijn nu dus in ons asiel en klaar voor adoptie! Voor alle vijf geldt dat ze heel vrolijk en sociaal zijn. Op de foto’s zie je dat niet goed, het is namelijk de eerste keer dat ze aan de riem lopen en ze vinden het best spannend! Dus wij vinden het nog wel knap van ze, dat er nog een glimlach vanaf kan 🙂
Ze moeten dus nog wel een hoop leren, maar gezien het slimme hondjes zijn, maken we ons daar niet zo druk over!

Elon is inmiddels in Nederland. Het is een heerlijke, vrolijke en blije boef. Hij heeft een open karakter, komt makkelijk naar je toe, ook naar vreemde mensen. Met de andere honden stoeit hij graag wat af, en kan ook heerlijk genieten van knuffels. Uiteraard zal hij in een nieuwe situatie even moeten wennen, maar hij is gek op mensen en aandacht, dus dat gaat helemaal goed komen! Elon zoekt een vrolijke, lieve baas, die van stoeien en knuffelen houdt!

 


Elon is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Geboortedatum: maart 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!