Bobby lieve snoet

Bobby heet deze mooie, zwart-witte ruwharige hond. Wat een leuke en lieve snoet!
Antonia heeft hem een poosje geleden gevonden. Ze ging op bezoek bij een paar vrienden in een dorpje, toen ze deze jongen zag ergens langs de kant van de weg. Bobby was er toen heel slecht aan toe, hij was uitgehongerd en heel erg mager. Ze gaf hem wat te eten en had het zo met de arme jongen te doen, ze kon hem daar niet achterlaten, en nam hem mee.
Hij wordt nu in haar asieltje opgevangen en goed verzorgd en hij is al flink wat aangekomen.
In het begin was hij verlegen, maar dat kwam vast door zijn nare ervaringen met mensen. Nu hij goed behandeld wordt vertrouwt hij haar en komt hij los en is hij zo lief en speels.
Het leven dat hij verdient kunnen ze hem in het asiel niet geven, maar er is gelukkig elke dag eten en hij is er veilig.
Na dit slechte verleden zoekt Bobby nu een herkansing zodat hij deze nare geschiedenis achter zich kan laten!  Als jij voor deze lieverd wil gaan zorgen, neem dan gauw contact met ons op.

Baasje worden?

Bobby is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Bobby, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bobby is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!