Bella een hele leuke hond

Bella is een grote jonge hond van ongeveer 1 jaar oud. Ze wordt opgevangen in het asieltje van Antonia in Campina, een stadje in het oosten van Roemenië.
Antonia kent Bella al vanaf dat ze 3 maanden was. Ze leefde op straat in de wijk waar zij woont. Bella was een gemeenschapshond, ze had geen baasje en leefde op straat, maar de mensen uit de buurt waren dol op haar en zorgden voor haar.  Ze hadden een hondenhok voor haar gemaakt, met dekentjes erin en ze kreeg van iedereen te eten. De kinderen uit de buurt speelden met haar en zij liep met ze mee naar school.
Maar er was helaas één vrouw die over haar klaagde bij de gemeente en daarom kwamen de hondenvangers haar ophalen. Antonia heeft haar toen gauw daar weggehaald en meegenomen naar haar asieltje.
Daar is ze nu sinds 2 maanden. Er zijn nog veel meer honden in het asiel en daar kan Bella het goed mee vinden. Ze is heel speels en grappig en af en toe een beetje dom. Kijk maar naar haar koppie, ze kan nogal schattig en een beetje onnozel kijken.
Bella is een hele leuke hond, dol op mensen en op haar soortgenootjes. Voor deze mooie gevlekte jongedame zijn we op zoek naar een goed thuis. We hopen dat iemand hier ziet hoe leuk ze is en graag haar baasje wil worden.

 


Bella is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!