Aisha lieve dove hond

Niet wegkijken hoor, ik ben Aisha en ik ben een mooi wit teefje. Mijn geschatte geboortedatum is ongeveer maart 2020, en ik ben maatje middelgroot tot groot. Op de weegschaal zo’n 25 kilo. (al heb ik er stiekem misschien nog wat aangesnoept)
Ik ben ergens in de omgeving van Campina, dat is een stad in Roemenië, op straat gevonden. Ik ben door mijn baasjes het huis uitgezet. Dat komt vast omdat ik niet perfect ben, ik ben namelijk doof.
Zo ben ik geboren en ik kan nog heel veel hoor. Ik doe heel veel met mijn neus, ik kan ruiken als de beste en al snuffelend kom ik heel veel te weten.
Ik werd eerst opgevangen in het asieltje van Iulia* en nu in het asieltje van Antonia en daar is het best goed toeven. Ik krijg lekkere brokken en ik kan hier op het terrein een beetje rondstruinen of lummelen. Ik ben dikke maatjes met Fulg. Hij is ook doof, maar hij is op een andere plek gevonden dan ik, daarom denken ze dat we geen familie zijn, hoewel we heel veel op elkaar lijken. Fulg is al lang in zijn eigen huisje, en dat wil ik ook zo graag!
Natuurlijk wil ik ook het liefst baasjes voor mezelf. Maar ik heb denk ik wel speciale baasjes nodig. Baasjes die weten hoe ze met mijn doofheid om moeten gaan. Net als alle honden ben ik een expert in lichaamstaal, dus je kunt mij met gebaren veel leren.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Aisha is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Aisha dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Aisha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: geschatte geboortedatum is ± maart 2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!