Fred een lieve, vrolijke, sociale knul

Dit is Fred. Fred is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is april 2023. Hij groeit uit tot een mooie middelmaat. Fred is samen met zijn zusje Freda gevonden tijdens een sterilisatiecampagne in Roemenië. Ze liepen daar in de buurt. Er was nog een broertje bij, die helaas overleden is. Antonia heeft hen opgenomen in haar asiel.  Freda en haar broertje Fred zijn gelukkig helemaal gezond en klaar om een fijn thuis te vinden.

Zowel Freda als Fred zijn ongelooflijk lief, vrolijk en heel sociaal. Zowel naar de mensen als naar de andere honden. Uiteraard moeten hun baasjes er rekening mee houden dat voor beide geldt dat ze nog wel wat dingen moeten leren. Ze zijn natuurlijk opgegroeid in een asiel en zullen echt moeten wennen aan het huiselijke leven. Gezien hun sociale karakter verwachten we daar zeker geen problemen mee, maar geduld is wel belangrijk. 

Baasje worden?

Fred is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Fred, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Fred is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: April 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!