Bingo zoontje van Betty

Hoi, ik ben Bingo en ik ben het zoontje van Betty. Ik heb ook nog twee broers Benny en Boris, we lijken maar een beetje op elkaar en we zien er allemaal ietsje anders uit. Ik ben nou 5 maanden en een kleine jongen, ik ga natuurlijk nog wel groeien maar ze denken dat ik niet zo groot wordt. Ik wordt vast net zo groot als mam.
Samen met mijn mams en mijn broertjes was ik een paar weekjes geleden naar Nederland gekomen. We werden allemaal geadopteerd. Maar ik ben pas teruggebracht. Ik was bij een familie met hele kleine kindjes en ik vond ze nog een beetje spannend. Ik had tijd nodig om te wennen.
Ik wordt nou bij een van de vrijwilligers van SOS thuis opgevangen, dat is heel fijn. Ze vinden mij een dotje, en dat ben ik ook. En ik doe mijn best, ik ben bijna helemaal zindelijk. Heel af en toe heb ik nog een klein "ongelukje", oeps. Ik loop al een beetje mee aan de riem, maar dat moet ik nog meer oefenen, dat vind ik nu nog een beetje eng.
Ik hoop dat ik snel een nieuw baasje krijg, eentje met veel geduld, die begrijpt dat ik nog niet alles durf en dat ik nog veel moet leren.

Baasje worden?

Bingo is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Bingo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bingo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein-kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!