Betty grote pup

Leuke pup Betty is een prachtig meisje en haar geschatte geboortedatum is mei 2022. Zij zal uitgroeien tot een grote hond, van rond de 55-60 cm schofthoogte, denken we.
Betty is samen met haar broertjes Baloo en Bobo gevonden vlak bij het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Dit asiel ligt ver van de grote weg af en waar je vanaf de grote weg onze landweg inrijdt, dumpen mensen steeds vaker honden. Deze drie zijn geen uitzondering, er zijn al veel honden daar gedumpt. Uiteraard laten ze ze niet aan hun lot over, en nemen ze ze op in het asiel. Maar waar ze vandaan komen, dat weet niemand..
Betty is net als haar broertjes heel vrolijk, nieuwsgierig en altijd blij om je te zien. Ze was voor het eerst aan de riem, en je kunt zien dat ze dit nog een beetje spannend vindt, maar voor een eerste keer, niet slecht!
Ze zal natuurlijk tijd nodig hebben om te wennen, en we zoeken voor Betty baasjes die haar langzaam en stap voor stap met het nieuwe leven laten kennismaken.

Baasje worden?

Betty is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Betty dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Betty is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± mei 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!