Baloo een vrolijke knul

Leuke Baloo is een prachtige knul en zijn geschatte geboortedatum is mei 2022. Zijn schofthoogte is ongeveer 55 cm.
Baloo is samen met zijn broertje Bobo en zijn zusje Betty gevonden vlak bij het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Dit asiel ligt ver van de grote weg af en waar je vanaf de grote weg onze landweg inrijdt, dumpen mensen steeds vaker honden. Deze drie zijn geen uitzondering, er zijn al veel honden daar gedumpt. Uiteraard laten ze ze niet aan hun lot over, en nemen ze ze op in het asiel. Maar waar ze vandaan komen, dat weet niemand.. Bobo en Betty zijn inmiddels geadopteerd en hebben een heerlijk leven in Nederland. Baloo wil ook heel graag een fijn thuis!

Baloo is net als zijn broertje en zusje heel vrolijk, nieuwsgierig en altijd blij om je te zien. Hij is heel goed met de andere honden en heeft een vrolijk en lief karakter. Ook is hij heel grappig. Soms lijkt het net of hij lacht, zo blij kijkt hij!
Hij is natuurlijk als pup opgegroeid in het asiel, hij zal dus echt nog wel wat dingen moeten leren. Maar met zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid weten we zeker dat hij een lief en fijn maatje zal worden.

Baasje worden?

Baloo is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Baloo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Baloo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± mei 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!