Bandit een prachtige knul

Deze mooie jonge heet Bandit.  Bandit zijn geschatte geboortedatum is oktober 2021. Zijn schofthoogte is rond de 55 - 60 cm. Hij is ooit als hele jonge pup, samen met zijn broers en zusje, gevonden in de straten van Roemenië. Ze waren nog heel jong, en in hele slechte conditie. Bandit kwam terecht in het asieltje van Antonia. Die heeft ze weer gezond gekregen, en zijn ze uitgegroeid tot de mooie honden die het nu zijn. Ze hebben geprobeerd om via een bevriende stichting in Engeland een huisje voor hen te vinden. Helaas is dat niet gelukt. Vandaar de vraag van Antonia of wij wellicht een plekje voor ze kunnen vinden. Daar gaan we uiteraard ons best voor doen!

Bandit is een heerlijke, vrije, blije knul. Hij is heel sociaal naar mensen toe, en blij om je te zien. Stoeien met zijn broers en zusje geniet hij van, en ze zijn bijna altijd samen te zien. Hij kan ook heel goed met de andere honden overweg. Bandit heeft, tijdens het spelen, een blessure in zijn heup opgelopen. De dierenarts gaf aan dijbeen dislocatie. Daar is hij aan geholpen, en heeft hij nu gelukkig helemaal geen last meer van, we (en de dierenarts) verwachten geen problemen in de toekomst, maar dat weet je natuurlijk nooit 100% zeker, vandaar dat we het er wel bij vertellen. Voor nu rent en speelt hij net als de andere, en is zo mogelijk nog blijer 🙂 Deze prachtige blije en vrolijke knul wacht dus al heel lang in het asiel op zijn huisje. Waar mensen wel rekening mee moeten houden is dat Bandit opgegroeid is in een asiel, en dus nog wat dingen moet leren. 

Baasje worden?

Bandit is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Bandit, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bandit is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: oktober 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 - 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!