Dora een lief en prachtig hondje

Dora is een prachtig teefje met drie kleuren in haar vacht. Tricolor noemen ze dat ook wel. Ze is middelgroot, maar dan zo'n maatje dat je nog makkelijk op kunt tillen
Dora is 1,5 jaar oud en pas in het asiel in Roemenië beland. Ze voelde zich daar helemaal niet op haar gemak en snapte niet wat er gebeurd was en mistte haar oude leventje. Dora heeft vast en zeker voordat ze in het asiel terecht kwam een baasje gehad.
Ze is nu bij ons in Nederland. Wat een leuk hondje is ze toch. Ze is heel lief en mooi, maar ook erg grappig. Ze heeft een hele leuke lach. Als ze blij is dan laat ze een beetje haar tandjes zien, echt heel komisch.
Ze is graag met de andere hondjes samen en spelen met een balletje is ook een hobby van haar. Lekker achter een balletje aan rennen, dat vindt ze heel leuk om te doen. En wij vinden het leuk om naar haar te kijken als ze zo vrolijk en blij rondrent en van alles geniet.
We hopen dat ze snel het verleden achter zich kan laten en dat ze door lieve mensen geadopteerd wordt. Als ze weer in huis mag wonen zal ze heel tevreden zijn, lekker lui in haar mandje liggen en vanuit haar mandje kijken wat de baasjes toch allemaal aan het doen zijn.

Extra info

Dora is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ze is nu in Nederland. U kunt haar komen bezoeken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dora, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dora?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: