Tiger leuke jonge hond

Mag Tiger even jullie aandacht? Hij snapt namelijk echt niet dat er nog niemand interesse heeft getoond in hem. Tiger is een jonge hond van zo'n 2,5  jaar oud. Hij is de broer van Foxy. Kijk eens wat voor prachtige hond hij is! Hij vindt het heerlijk om de buiten te zijn. Hij zou het fijn vinden rond te struinen op het erf van een boerderij. Heerlijk om overal te kunnen snuffelen, de boel in de gaten te houden en in het zonnetje te liggen luieren. Tiger is dol op mensen. Hij vindt het fijn om aandacht te krijgen en een knuffel is helemaal super!  Hij is een slimme hond en leert snel. Hij zal het heel leuk vinden om samen dingen te ondernemen en nieuwe dingen te leren. Wat wij voor Tiger zoeken is een lieve consequente baas die met Tiger aan de slag wil. Hij is een erg lieve hond, die nog wat opvoeding mist.

Op het filmpje zie je Foxy en Tiger eerst in het buitenverblijf van het asiel. Dit asiel ligt naast een fabriek in een stadje vlakbij Boekarest. Je ziet dat hij goed naar zijn naam luistert. Op het tweede deel van het filmpje zie je ze binnen, toen ze een keertje met de verzorgster mee naar binnen in de fabriek mochten.

Meer info

Tiger is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tiger is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tiger, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Tiger?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!