Tora mooi klein hondje

Ik heet Tora en ik ben pas 6 maanden. Ik ben nog een kleine pup en ik word ook helemaal niet groot, ongeveer 35 centimeters, maximaal 38. Een mooi middelmaatje dus. En dat ik mooi ben kan je al wel zien op de foto's. Maar ik kijk daar wel een beetje bang. Dat was ik toen ook, ik had nog nooit een fototoestel gezien, spannend! Ik wist toch niet wat er ging gebeuren. Maar het viel allemaal reuze mee, dus voor niks bang geweest.
Ik ben samen met Fuli op straat gevonden en toen ben ik naar het asiel van SOS Dogs gebracht. Ik heb ontzettend geluk gehad en ik ben nu veilig.
Op de foto's lijkt het alsof ik binnen woon en zelfs op de bank mag, maar dat is jammer genoeg niet zo. Dat was alleen even voor de foto's. Ik zit buiten in een verblijf met andere hondjes. Maar dat is best fijn, dan ben ik niet alleen en heb ik altijd een vriendje om mee te spelen of tegenaan te kruipen.
Ik ben een bescheiden woefje maar heb wel een hele grote wens. Ik zou wel heel erg graag een lief baasje willen. Eentje die mij tijd geeft om te wennen en die goed voor mij zorgt zodat ik me nooit meer zorgen hoef te maken.

Meer info

Tora is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tora is nu in Nederland. Ze is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tora, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 35-38 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Tora?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!