Liza klein hummeltje

Dit schattige pupje heet Liza. Wat is ze mooi hè met haar pluizige vachtje en die lieve puppy ogen. Ze is nu nog klein maar we denken dat ze een middelgroot hondje wordt. Het is een gok, want we weten niet wat voor kruising deze beauty is.
Liza is, samen met haar net zo schattige zusje Barbie, gevonden toen ze nog veel kleiner was. Ze wordt sindsdien opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Op de foto's lijkt het alsof ze in huis is, maar dat is niet zo, dat was alleen even voor de foto's. Ze zit, samen met haar zusje, in een buitenverblijf in het asiel. Dat kan helaas niet anders en het is niet leuk te denken aan die kleintjes buiten in de kou, maar gelukkig is ze bijna 4 maanden. Dan is ze oud genoeg om te mogen reizen en kan ze het asiel verlaten en naar ons toe komen. We kunnen bijna niet wachten.
Liza is heel blij en lief en speels, gewoon een heerlijk sociaal pupje. Ze vindt mensen lief, is dol op knuffelen en wil graag spelen. Ze is een alert en slim meisje dat graag de wereld wil gaan ontdekken. Ze zal, net net als elke andere pup, nog veel moeten leren. Maar wat een avontuur om zo'n lief klein hondje in huis te krijgen!
Wie durft het aan om dit lieve kleine hummeltje op te voeden? Je krijgt er heel veel knuffels voor terug!

Meer info

Liza is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Liza is nog in Roemenië, maar komt vrijdag 17 januari in Nederland aan. Ze is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Liza, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Liza?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!