Lexie kleine gup

Deze vier kleine schatjes zijn gedumpt in een kartonnen doos. Arme kleine pupjes..
De doos stond voor de fabriek waar Antonia werkt. Zij heeft ze gelukkig op tijd gevonden en natuurlijk direct meegenomen. Antonia vangt honden op en heeft een klein asieltje in het stadje Campina, vlakbij Boekarest.
Ze heeft zich veel zorgen gemaakt om de pups, ze groeiden heel langzaam en ze is bang geweest dat ze het niet zouden redden. Maar gelukkig gaat het nu goed met alle vier. We zijn nu een paar maanden verder, ze hebben alle entingen gehad, ze zijn vier maanden oud en ze doen het goed. Het zijn kleine guppies, en ze worden ook niet zo groot.
Ze spelen veel met elkaar en hebben het wel naar hun zin. Ze zijn lief en vrolijk en af en toe echte deugnieten. Gewoon zoals puppies horen te zijn, lekker alles onderzoeken en overal achteraan rennen.
Het zijn drie meisje en één jongen, we hebben ze Lexie, Luna, Lina en Luca genoemd. Lexie is het witte meisje met de zwarte vlekjes. Wat is ze leuk hè?
Voor dit lieve meisje zoeken we hele lieve baasjes waar ze lekker pup mag zijn: spelen, eten, ravotten, veel slapen en veel knuffelen. Lexie is nu in Nederland, dus als jij haar baasje wilt worden, neem dan gauw contact met ons op.

Meer info

Lexie is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lexie is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lexie, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja