Denzel prachtig mixje

Dit mooie pupje heet Denzel. Hij heeft nog een broertje, Dante en een zusje Dewi. Ze zien er alle drie net iets anders uit, maar toch zie je wel dat ze familie zijn. Nee, ze hebben geen stamboom, geen beroemde voorvaderen en geen papieren of diploma's, het zijn gewoon prachtige mixjes. Maar wat voor kruisingen ze zijn? We weten het niet, maar er lijkt wel iets van een herder in te zitten.
Ze zijn gevonden en er is niet veel over hun achtergrond bekend. Ze worden nu opgevangen in een klein asiel in het stadje Campina, vlakbij Boekarest.
Dante is prachtig om te zien. Op de foto kijkt hij ons met zijn puppy-ogen heel lief aan en dan is het niet moeilijk om verliefd te worden op dit mannetje.
Dante is nu samen met zijn broer en zus en nog meer hondjes in het asieltje van Antonia en daar hebben ze veel ruimte buiten. Dat is fijn want er is genoeg plek om te rennen en samen te spelen. Dante hobbelt samen met zijn vriendjes kwispelend het veld over. Het is altijd leuk om te stoeien en te ravotten als je een pup bent.
Als er mensen zijn, gaat hij vol vertrouwen op ze af in de hoop dat ze hem leuk vinden en dat hij een knuffel krijgt of misschien wel wat lekkers!
Op deze foto’s is Denzel 3 maanden oud en als hij ongeveer 4 maanden is, is hij oud genoeg om te reizen. Als alles meezit kan hij binnenkort zijn koffertje pakken en naar Nederland komen.

Meer info

Denzel is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Denzel is nog in Roemenië, maar kan begin juni naar Nederland komen. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Denzel, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot - groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja