Vier poten, een natte neus en een vrolijk kwispelende staart, woef, woef, dat is Nero. Nero is het zwarte broertje van Igor, Tudor, Roni, Irma, Melissa en Buck. Wat een leuke pluizebol! Nero is ook al groot, al zie je dat misschien niet op de foto, hij is al zo'n 50 cm hoog. Hij is nu ongeveer 6 maanden oud en wordt dus een hele grote hond! Zeg maar gerust extra-large! Wij denken dat ze Roemeense Mioritic herdershond kruisingen zijn. Als ze volwassen zijn kunnen ze wel zo'n 70 cm groot worden. Deze pup is niet alleen prachtig om te zien, hij heeft ook een heel mooi karakter. Karakter eigenschap van Roemeense Mioritic herdershonden is dat ze dol op kinderen zijn. Het is een prachtig trouw beestje, een echte gezinshond. Hij is de eerste maanden opgevangen en opgegroeid met zijn broertjes en zusjes. Ze hebben lekker veel met elkaar kunnen spelen en stoeien.
Nero is pas bij ons in Nederland aangekomen. Wat is hij toch leuk! Zo'n lieve sullige slungel, echt een goedzak. En zijn poten zijn zo groot, echt een bezienswaardigheid, haha. Hij is gewoon een heerlijke lieve sociale pup. Hij zoekt een lieve familie die voldoende tijd voor hem heeft en een hondenvriendje groot of klein zou ook geweldig zijn.

Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Nero is nu in Nederland! Kom hem bezoeken!

Mocht u interesse hebben in Nero, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± extra large
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Nero?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!