Max heet deze mooie herder mix. Hij is een slag kleiner dan een echte herder en hij is ongeveer 3 jaar oud. Max is een doorzetter, hij heeft een hele moeilijke tijd achter de rug. Hij was gedumpt op straat. De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben hem daar gevonden met een gebroken kaak. De onderkant was door midden gebroken en hij kon niet meer eten. Gelukkig hebben ze hem op tijd gevonden, want hij zou het zo niet lang gered hebben. Nu, drie operaties later, is de kaak goed hersteld en kan hij weer normaal eten. Maar helemaal perfect is het niet.

Als je deze knul ontmoet, zit hij meteen in je hart om er vervolgens nooit meer uit te gaan. Hij is zo ongelooflijk lief en wil zo graag bij je zijn. Hij is een grote knuffelkont, ontzettend gek op aaitjes en kriebels, hij kan er maar geen genoeg van krijgen. Maar dat is ook niet gek, in het asiel krijgt hij niet zo veel persoonlijke aandacht en knuffels. Met 700 honden in het open asiel in Sisterea is daar gewoon te weinig tijd voor. De verzorgers doen hun uiterste best.
Max is super lief en sociaal en wil heel graag aandacht, hij houdt zoveel van ons mensen. Respect voor deze jongen dat hij zijn vertrouwen in de mens niet kwijt is geraakt. Max heeft zo veel pech en pijn gehad in zijn leven, nu is het tijd dat hij een warm liefdevol thuis krijgt.

Max komt zaterdag 23 november naar Nederland, hij is dan in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.
Max is gecastreerd gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Mocht u interesse hebben in Max, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: herder
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Max?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: