Jack mooi herder mixje

Jack is een mooi herder mixje van zo'n 6 maanden oud. Hij is een lieve pup en tjonge jonge hij groeit als kool, als hij later groot is wordt hij een grote hond.
Twee lieve mensen die in Roemenië die regelmatig honden redden en opvangen hebben dit knulletje gevonden langs de kant van de weg. Hij wordt bij hun thuis opgevangen en is de meeste tijd in de tuin te vinden. Daar kan hij lekker stoeien met de andere hondjes. Jack is heel speels en daagt de andere hondjes vaak uit. Lekker rennen en ravotten en een hoop plezier maken, hij is gewoon een leuke jonge pup.
Ook is Jack graag bij mensen in de buurt, hij is nieuwsgierig en wil iedereen meteen zijn liefde tonen. Als je het niet weet zou je nooit vermoeden dat Jack op straat is gevonden. Hij is heel sociaal en helemaal niet bang. Jack is ook nog hartstikke jong en kan nog heel veel leren. Zoals elke pup zal hij nog vanalles moeten leren, maar hij is heel slim en wil graag zijn best doen. Mooi zitten kan hij alvast.
Voor Jack zijn we op zoek naar lieve voor-altijd-baasjes, bij zijn opvanggezin kan hij niet veel langer blijven. Dus heb jij nog een plekje over en heel veel liefde dan komt hij graag bij jou wonen.

Meer info

Jack is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Jack is nu in Nederland! Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Jack, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Jack?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!