Tia trots op haarzelf

Tia is een mooi middelgroot teefje van ongeveer 4 jaar oud. Ze is heel leuk om te zien, met haar spitse snuitje en haar lichte wenkbrauwtjes. Ze is via een vriendin, die zich met hart en ziel inzet voor diertjes in nood, bij ons gekomen. Ze vroeg of we haar konden helpen bij het zoeken van een huisje voor Tia. Tia komt uit Roemenië en is daar op straat gevonden.
Ze is nog niet zo lang geleden naar Nederland gekomen en verblijft in een opvanggezin in Nieuw-Dijk, vlakbij Didam. Daar leert ze hoe het is om in huis te wonen. Ze moest bijna alles nog leren en wist bijvoorbeeld niet wat een tv was, maar ook wandelen aan de riem was helemaal nieuw voor haar. Maar Tia is een snelle leerling en ze doet het geweldig.
Ze is in korte tijd van een bange hond die niet wist wat een huis was in een vrolijke hond veranderd. Ze is zo trots als ze netjes buiten haar behoefte doet of als ze nieuwe dingen leert en snapt.
Daarom wordt het tijd om een forever home voor haar te zoeken, waar ze nog veel meer mag leren en het zonnetje in huis mag zijn.

Meer info

Tia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tia is in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tia, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja