Star zo klein als een kat

Dit kleine hondje is op het nippertje gered. Haar vorige eigenaren wilden van haar af en hebben haar gedumpt. Toen ze gevonden werd, zat ze vast met ijzerdraad om haar nek en stikte ze bijna. Het is onbegrijpelijk dat dit mooie kleine meisje ongewenst was en het is gewoon niet te bevatten hoe wreed mensen kunnen zijn.
Ze is nu gelukkig veilig en wordt opgevangen en verzorgd door Antonia. Antonia heeft een klein privé asieltje in Campina, een stadje vlakbij Boekarest. Ze vangt daar meer hondjes op. Dit kleine schatje heeft ze Star genoemd.
Star is ongeveer 1,5 jaar oud en ze is heel klein, net zo groot als een kat. Toen ze net gered was, was ze gedesoriënteerd en wist even niet waar ze was, maar ze voelt zich nu weer beter. Ze is heel lief en aanhankelijk en gaat vaak op haar achterste pootjes staan om maar je aandacht te krijgen of dicht bij je te zijn. Ze zou denken dat ze heel teleurgesteld is in mensen, maar niets is minder waar. Dit kleintje wil je allergrootste vriendin zijn.
Star mag binnenkort op reis en komt naar ons toe en we zijn alvast op zoek naar hele lieve baasjes voor haar. Ze verdient het dubbel en dwars om heel erg verwend te worden en een geweldig hondenleventje te krijgen.

Meer info

Star is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Star is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Star, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja