Peper jachthond type

Peper een lieve jonge reu van ongeveer 2 jaar oud, is er zo te zien een van het jachthond type. Hij is een mooie zwartschimmel met zwarte vlekken.
Na 2 jaar trouwe dienst werd hij opeens in het asiel gedumpt. Hij zat in het Gemeente asiel in de stad Oradea, in het westen van Roemenië. De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben hem uit dit asiel gehaald. Zij brengen regelmatig een bezoek aan het gemeente asiel om sociale honden er uit te halen. Want daar maken de honden geen kans op adoptie en lopen ze het risico gedood te worden als er te veel honden zitten en het er te vol is. Het is niet veel meer dan een dodingsstation.
Peper wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Hier is hij veilig en wordt hij goed verzorgd. Hij is verhuisd naar een ruim terrein waar hij samen met nog een paar andere honden verblijft. Hij kuiert op zijn gemakje wat rond en kan het met alle honden goed vinden. Peper is een vriendelijke jongen en geliefd bij iedereen.
Mensen begroet hij met een big smile, hij is altijd blij als er iemand is. Hij wil graag wat aandacht en lijkt te willen vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt. Oh als hij toch eens kon praten…
Peper is een gezellige hond, een waar je heerlijk lange wandelingen mee kunt maken. Samen de wereld ontdekken, struinen en dwalen in het park of bos.
Peper zit nog niet zo heel lang in het asiel en eigenlijk hopen we dat hij er ook niet veel langer hoeft te blijven. Elke dag in het asiel is een dag te veel! Misschien dat iemand hier zijn leuke koppie ziet en denkt dat is hem, dat is de hond die bij mij past! Bij belangstelling voor deze lieverd die een fijn hondenleven verdient, horen wij graag van u.

Meer info

Peper is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Peper is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Peper, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras:  mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja