Pallas de allerliefste

Na wie weet hoe lang in het asiel in Roemenië geleefd te hebben is Pallas, want zo heet deze mooie jongen, nu in Nederland. Omdat hij te zachtaardig is, kon hij zich niet goed staande houden in de grote groep honden in het asiel, en de mensen van SOS Dogs Roemenië vroegen ons dus of Pallas naar ons toe mocht komen. Wij luisterden naar zijn verhaal en zagen foto’s van hem, en zeiden, natuurlijk laat die lieve, zachte en mooie jongen maar gauw naar ons toe komen, voordat hem wat akeligs gebeurd.
Hij wordt hier nu al een poosje opgevangen in een gezin om daar de kneepjes van het huishond zijn te leren. En hij heeft al veel geleerd. Hij is rustig in huis, zindelijk, sloopt niet en kan even alleen zijn. In het opvanggezin zijn ook katten en dat gaat heel goed. Hij heeft een héél lief en rustig karakter en is dol op knuffelen. Zijn opvanger zegt nog nooit zo’n lieve hond te hebben gekend.
Pallas is vaak in het begin bang voor nieuwe dingen en hij moet hij wat meer zelfvertrouwen krijgen. Hij loopt bijvoorbeeld goed aan de riem, maar vindt het buiten op straat vaak te druk en te spannend.
Dit mooie black and tan mannetje is middelgroot en ongeveer 2 jaar oud. Voor deze lieverd, die soms nog wat onzeker is, zoeken we een rustig huisje met baasjes die hem kunnen begeleiden en hem kunnen geven wat hij nodig heeft, zodat hij meer vertrouwen krijgt en niet bang meer is.

Meer info

Pallas is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Pallas is in Nederland. Hij wordt opgevangen in een gezin in Aerdt. Hij is daar of in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Pallas, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Pallas?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: