Ozzy lieve snoet

Vijf of zes jaar oud schatten ze deze mooie knul… Ozzy hebben we hem genoemd. Inmiddels is hij zijn wilde haren wel een beetje kwijt, maar hij heeft nog steeds een leuke warrige haardos.
Deze vriendelijke dibbes is nog niet zo lang geleden door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. Zoals zoveel gemeente- asielen in Roemenië, is ook dit asiel niet veel meer dan een dodingsstation, als er teveel honden zijn of als ze er te lang zitten, worden ze gedood.
We weten niet hoe of waarom hij daar is terechtgekomen, maar gelukkig is deze lieverd er op tijd uit weggehaald. Hij zit nu in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en daar is hij veilig. Hij zit in een buitenverblijf samen met andere honden. Op de foto zien we hem met zijn vriendinnetje Loïs.
Ozzy is een hele lieve jongen, hij moet wel ooit baasjes hebben gehad, want hij heeft ergens de basics van ‘goed hondengedrag’ geleerd. De verzorgers vinden hem heel erg lief en braaf. Hij staat rustig te wachten tot hij aan de beurt is voor een knuffel of een aai over zijn bol.
Als je zijn baasje wordt zal hij zo blij en dankbaar zijn dat hij een nieuwe kans krijgt. Hij zoekt een fijne plek waar hij wel gewenst is en de rest van zijn leven goed verzorgd wordt.

Meer info

Ozzy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ozzy is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ozzy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras:  mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja