Lord grote goedzak

Deze grote lobbes heet Lord. Hij is prachtig en imposant met zijn maat extra extra large. Het is een machtig mooi gezicht als hij er aan komt banjeren op zijn grote poten. Hij is ongeveer 2 jaar oud en een Sint-Bernard kruising. Hij lijkt veel op een Sint-Bernard, maar is toch net iets anders. Wat hem helemaal bijzonder maakt zijn zijn ogen, die verschillend van kleur zijn.
Hij is pas in het asiel van SOS Dogs in Roemenië terecht gekomen, omdat allebei zijn baasjes gestorven zijn.
De verzorgers in het asiel zijn gek op hem en noemen hem “baby” omdat hij zo ontzettend lief is. Aanhankelijk en vriendelijk zijn woorden om het karakter van Lord te omschrijven. Hij is een rustige goedzak en hij komt graag een knuffel halen en drukt zich dan lekker tegen je aan. De lieverd is een en al dankbaarheid als hij wat aandacht en knuffels krijgt.
We hopen dat we snel baasjes voor Lord vinden zodat hij niet lang in het asiel hoeft te blijven. We zijn op zoek naar lieve mensen die wel een grote dosis hondenliefde kunnen gebruiken en Lord een fijne toekomst willen geven.

Meer info

Lord is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lord is nog in Roemenië, maar kan, als alles meezit, binnenkort naar Nederland komen. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lord, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar. Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Sint-Bernard kruising
  • Schofthoogte: ± extra large
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja