Atena wil graag bij je zijn

Atena is een teefje van ongeveer 3 jaar oud. Op de laatste foto's zie je haar toen ze nog in het asiel in Roemenië was. Ze staat vaker bovenop het hondenhok, dan dat ze er in zit 😀 Vanuit haar uitkijkpost kan ze mooi de boel in het asiel in de gaten houden.
Atena is al een paar weken in Nederland en nu kunnen we wat meer over haar vertellen. Atena is al aardig gewend aan een leven binnenshuis. Ze is zindelijk en wil dus graag even naar buiten voor een plasje. Ze loopt goed mee aan de riem en is erg blij als ze mee mag voor een wandeling en dan tippelt ze trouw met je mee.
Ook kan ze even alleen thuis zijn en gaat dan braaf slapen. Ze is vrij rustig en kan dus goed alleen zijn, maar vindt het wel erg leuk en gezellig als je bij haar bent. Af en toe gaat haar staart als een propeller, als ze enthousiast is draait haar staartje echt 180 graden in het rond.
Ze is dol op mensen en erg lief. Ze vindt het erg fijn als ze aandacht krijgt, maar kan ook goed rustig op haar eigen plekje liggen.
Deze lieve dame is absoluut leuk gezelschap. Wij zoeken voor deze lieverd dan ook een goede baas, liefst eentje met ervaring.

Meer info

Atena is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Atena is nu in Nederland. Ze is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Atena, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teef
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Atena?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!