Astra is dol op water

Deze prachtige herdershond heet Astra. Ze is geboren in februari 2017 en nu dus 3 jaar.
Het kan best zijn dat Astra in het begin van haar leven een baasje heeft gehad, maar dat weten we helaas niet. Het enige dat wij weten is dat ze in 2018 op straat leefde en dat ze toen naar het open asiel van SOS Dogs is gebracht.
Astra is een rustige en gezellige hond met een zeer evenwichtig karakter. Ze is kalm en bescheiden en kan het met alle honden, klein of groot, jong of oud goed vinden. Ze vermijdt elke ruzie en straalt een liefdevolle rust uit. Ze is nog vrij jong en speels en kan met de andere honden veel plezier hebben. Ook is ze dol op water, dat zie je al wel op de foto’s.. wat een waterpret! Alleen het zwembadje zou wat haar betreft wel iets rianter mogen... ze zou ook best wel eens een stukje willen zwemmen.
Mensen zijn haar favoriet en ze wil dan ook graag de mensen om haar heen plezieren. Ze loopt heel goed mee aan de riem en trekt niet en gaat met iedereen graag mee op stap. Astra is de trouwe metgezel waar je fijn lange wandelingen mee kan maken. Heerlijk naar het park of bos of nog beter naar het water😉!
We hopen dat je interesse gewekt is in deze lieve dame en dat je gauw contact met ons op neemt.

Meer info

Astra is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Astra is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Astra, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2-3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Astra?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!