Alba wit dametje

Alba betekent “wit” in het Roemeens… en het is dus niet gek dat dit dametje zo heet. Die naam heeft ze gekregen van haar redster, Antonia. Antonia was onderweg naar haar werk, toen ze haar vanuit de auto zag lopen. Ze was helemaal alleen op de heuvels en in de verre verte was niks of niemand te bekennen. Weer een hondje dat gedumpt was door haar baasjes, zoals helaas zoveel gebeurd in Roemenië. Maar gelukkig is ze op tijd gevonden door Antonia.
Alba is een klein dametje, met een wat langer lijfje en korte pootjes, en een plaatje om te zien. Ze is ongeveer 1,5 jaar oud of beter gezegd jong, want ze is echt een jonge hond, enthousiast en heel speels.
Ze wordt nu opgevangen in het kleine asieltje dat Antonia heeft. Alba zit daar samen met nog meer hondjes en dat vindt ze reuze gezellig want ze kan alle dagen met haar soortgenootjes stoeien, rennen en ravotten.
Alba staat met haar kleine pootjes stevig op de grond, ze is zeker niet bang en gewoon lekker vrij en nieuwsgierig. Ze is ook dol mensen, een gezellige knuffelkont die volop geniet van aandacht en aaitjes.
Dit mooie meisje zal haar nieuwe baasjes vast en zeker heel gelukkig gaan maken. Ze zal heus nog wat moeten leren maar ze is nog heel jong en een pientere dame dus dat moet helemaal goedkomen.

Meer info

Alba is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alba is nog in Roemenië, maar komt binnen kort naar Nederland. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alba, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja