Hallo, hier ben ik dan! Ik heet Dina en wat leuk dat je mijn foto's aangeklikt hebt! Nou wat denken jullie van mij? Ben ik een leukerd of niet?
Toen ze bij mij op bezoek waren in het asiel in Roemenië noemden mij een "blij ei". Ik snap niet waarom ze mij een ei vinden, maar blij dat klopt wel. Ik heb het eigenlijk altijd wel naar mijn zin.
Ik zal me even goed voorstellen: precies weet ik het niet, maar ik ben niet ouder dan 2 jaar en niet groter dan 50 centimeter. Mijn vader of mijn moeder moet een herdershond geweest zijn, want ik ben een mooie herder mix. Dat kan je wel zien. Maar ik ben dus niet zo groot als een echte herder en ik ben veel ranker en slanker. De laatste keer dat ik op de weegschaal stond woog ik maar 15 kilo.
Ik vind andere honden heel leuk want daar kun je lekker mee spelen. En mensen die vind ik ook super leuk want daar kan je mee wandelen of knuffelen.
Wie heeft er thuis een plekje voor mij vrij? In ruil daarvoor zal ik heel veel vrolijkheid en gezelligheid in je leven brengen! Beloofd!
O en dan vergeet ik nog te zeggen, dat ik nu bij SOS Dogs in Nederland ben. Ze vinden mij hier ontzettend lief en noemen mij een grote knuffelkont, dat ben ik ook echt!

Dina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Dina is nu in Nederland! Kom haar bezoeken!

Mocht u interesse hebben in Dina, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dina?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: