Gizi is eindelijk gevangen

Dit leuke ruwharige snoetje is van Gizi, een teefje van ongeveer 3 jaar oud. Eindelijk is het de mensen van SOS dogs gelukt haar te vangen. Ze zagen haar al een tijdje lopen op straat in het dorpje Sisterea, maar kregen haar niet te pakken. Ze was altijd bezig om de auto’s op straat te achtervolgen en achterna te rennen.
Gelukkig hebben ze haar toch te pakken gekregen en nu wordt ze opgevangen in het asiel van SOS Dogs. Ze zit in een buitenverblijf met andere hondjes en ze doet het goed en blijkt eigenlijk een vrij rustig hondje. Ze is heel lief en vriendelijk tegen de verzorgers.
Gizi boft dat ze van straat weg is, en nu kans maakt op een nieuw leven. Zo’n leuk, mooi, lief en rustig hondje, die verdient toch leuke en lieve baasjes.
Baasjes waar ze gezellig samen mee op stap kan. Meehobbelen aan het lijntje en gewoon achter haar neus aanlopen, ruiken en snuffelen. Na de wandeling lekker luieren in haar mand en af en toe aandacht en lekkere hapjes. Maar daar kan ze nu alleen nog maar van dromen. Dus we hopen dat we gauw mensen vinden, die net als wij, onder de indruk zijn van haar leuke verschijning en haar een kans willen geven.

Meer info

Gizi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Gizi is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Gizi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Gizi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!