Lieve Dora is ongeveer 4 jaar en ongeveer 50 cm. hoog. Ze is mooi elegant van bouw, een prachtige slanke dame. Ze is heel lief en speels. Ze speelt heel leuk met andere honden. Ze is door Antonia net op tijd gered uit een dodingstation, een paar minuten voordat ze gedood zou worden. Door een oproep op facebook wist Antonia van haar aanstaande dood, gelukkig was ze net op tijd!
Dora was in het begin een beetje verlegen, maar dat is helemaal veranderd. Ze is open, blij en aanhankelijk en komt al snel een knuffel halen.

Dora is nu in Nederland. Ze is zo blij! Ze geniet ervan om in huis te mogen zijn.. en hier mag ze zelfs op de bank, wat een feest! Iedereen die op bezoek komt vindt ze lief, ze geniet van de aandacht die ze krijgt en de vele aaitjes. Op de foto's en en het filmpje kan je wel zien hoe blij ze is. Dora heeft wel een stukje verlegenheid in haar, maar ze wil zo graag lief gevonden worden. Ze heeft een heel zachtaardig karakter, en er zit absoluut geen kwaad in. Ze is onderdanig naar mensen, maar past zich snel aan. Als ze je eenmaal kent dan is ze je grootste vriendin. Ze wil heel graag bij je zijn en is gek op knuffelen. Ze loopt mee aan de riem, en vindt het heel leuk om op stap te gaan! Ze is zindelijk en sloopt niets in huis. Ze is heel slim, en leert snel! Een heerlijke lieve knuffel kont die op zoek is naar haar baasjes!  Ze verdient alle liefde en geluk in de wereld.

Dora is gesteriliseerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Mocht u interesse hebben in Dora, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dora?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!