Bruno mooi mengelmoesje

Bruno heet dit leuke kastanjebruine reutje met lekkere zachte vacht en bijzondere kleur ogen. Hij is een heel mooi mengelmoesje! Of misschien is hij toch wel van goede komaf, hij lijkt best veel op een chesapeake bayretriever. Deels dan, maar dat maakt eigenlijk geen verschil, hij is en blijft gewoon prachtig.
Hij is ongeveer 1,5 jaar oud en zo'n 50 cm groot. Hij is gevonden door twee lieve mensen in Roemenië die regelmatig honden redden en opvangen. Hij zwierf buiten in de bossen en ze konden hem op het nippertje redden toen hij aangevallen werd door wilde zwijnen. Sindsdien wordt hij bij hen thuis opgevangen. We weten niet niet hoe lang hij al alleen buiten leefde en wat deze arme jongen allemaal heeft meegemaakt.
Bruno is nu ongeveer een half jaar bij zijn opvangers en hij heeft daar veel geleerd. Hij moest natuurlijk in het begin erg wennen. Hij was een beetje verlegen, maar dat is hij helemaal niet meer. Hij is nu een open en sociaal hondje. Dat kan je misschien het beste zien op het filmpje. Hij is blij en enthousiast en een echte levensgenieter. Hij vindt mensen heel lief en zal iedereen vrolijk begroeten. Hij is ook gewend aan katten, die vindt hij ook lief. Hij speelt graag met andere honden en zijn beste vriendinnetje is Blondie. Zij is ook een opvanghondje van deze familie.
Het is nu wel tijd dat hij zijn forever home vindt. Hij zou binnenkort kunnen reizen, misschien mag deze lieverd wel naar jou toe komen?

Meer info

Bruno is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bruno is nog in Roemenië, maar zou met enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bruno, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: (chesapeake retriever) mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bruno?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: