Twix

Een poosje geleden werden ze gered, gered van de straat, waar mama op gedumpt werd.. Ze is bevallen van maar liefst 8 pups! Alle 8 pups hebben het overleefd, wat in een land als Roemenië bijzonder is. Mama had een gat gegraven, en daar een nest gemaakt voor de pups. Toen we ze wilden ophalen, was mama het er niet mee eens, maar we hebben ze gelukkig wel kunnen redden. Mama is inmiddels gesteriliseerd, en vertrekt naar Duitsland, waar een baasje op haar wacht. Aan ons de taak om een plek te zoeken voor haar 8 lieve pups. 1 teefje, 7 reutjes. We noemen ze de T-pups. We denken dat ze net zo groot worden als hun moeder, dus grote honden worden, met een schofthoogte tussen de 45-55 cm. Op de laatste 2 foto's zie je de moeder van de pups, een leuk zwart-wit hondje.
Deze knul heet Twix! Een mooi hoopje hond van ongeveer 4 maanden oud. Als ik in zijn ogen kijk ben ik verliefd! Prachtige mooie bruine ogen, doen je toch smelten? Vrolijk, ondeugend, en heerlijks speels. Onze Twix opzoek naar zijn nieuwe leven!

Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Twix is nu in Nederland! Kom hem bezoeken!

Mocht u interesse hebben in Twix, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

T-pups zoeken een baasje

Een poosje geleden werden ze gered, gered van de straat, waar mama op gedumpt werd.. Ze is bevallen van maar liefst 8 pups! Alle 8 pups hebben het overleefd, wat in een land als Roemenië bijzonder is. Mama had een gat gegraven, en daar een nest gemaakt voor de pups. Mama is inmiddels gesteriliseerd, en gaat naar Duitsland, waar een baasje op haar wacht. Aan ons de taak om een plek te zoeken voor haar 8 lieve pups. 1 teefje, 7 reutjes. We noemen ze de T-pups. We denken dat de bruine pups (Tim, Twix, Tito, Teddy, Tess) net zo groot worden als hun moeder, dus grote honden worden, met een schofthoogte tussen de 45-55 cm. Maar de twee zwarte pups (Taz en Timo) en de wit met bruine (Taco) hebben korte pootjes, dus worden niet zo groot. Die lijken vast meer op hun vader. Alle pups zoeken nog een baasje! Ze zijn nu nog in Roemenië, maar kunnen binnenkort naar Nederland komen! Wil je meer weten, stuur een mailtje naar info@sosdogs of stuur een pb-tje.

Gepostet von SOS Dogs Nederland am Dienstag, 26. Februar 2019
  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte:± 45-55 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Twix?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!