November 2020 | Onze lieve dierenvrienden van het kattenasiel Prietenii Pisicolor in Oradea, Roemenië hebben geld nodig!
De vrijwilligers daar doen al vele jaren ontzettend goed werk, steriliseren zwerfkatten en hebben meer dan 600 katten gered en herplaatst. Maar nu dreigt aan alles een eind te komen en staan ze begin volgend jaar met 60 katten op straat. Ze kunnen nog een paar maanden het pand huren waar ze nu zitten, maar per 1 maart 2021 moeten ze eruit. Dan is er geen asiel meer en zijn de katten dakloos.
Het is zo moeilijk een andere locatie te vinden waar ze welkom zijn met alle katten. Daarom hebben ze geld nodig, zodat ze zelf een pand kunnen kopen, waar de katten veilig zijn en en ze nooit meer het risico lopen dat ze er weer uit moeten van een huurbaas.
Ze kunnen een aardig bedrag lenen van de bank maar dat is niet genoeg. Ze hebben ruim 30.000 euro extra nodig, dus eigenlijk een wonder. Maar als we allemaal een klein beetje helpen, lukt het misschien wel. Dus hou je van katten en kun je wat missen, doneer dan aub. Meer informatie vind je hier.