Zuzu guitig koppie

Ik ben Zuzu, ik ben vier-en-een-halve maand oud en ik ben een klein teefje. Ik ben een puppy uit Roemenië en een poos geleden, toen ik nog piepklein was hebben ze mij ergens langs de weg gevonden. Daarna ben ik  naar het asiel in Beius gebracht. Ik ben dus gelukkig op tijd gered, anders had ik het nooit overleefd.
Daarna ben ik, samen met nog meer leuke puppy’s verhuisd van het asiel in Beius naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea.
Toen ik alle prikjes had gehad en oud genoeg was, mocht ik op reis naar Nederland en nou ben ik dus in de opvang van SOS Dogs in Didam. Ik ben helemaal klaar voor een nieuw leventje. Een echt hondenleven zoals het hoort, bij lieve mensen in een huis, met een eigen mandje en wandelingetjes aan de riem, alles erop en eraan.
Ik ben vrolijk en speels, lief en ondeugend, een echte pup. Ik moet natuurlijk nog vanalles en nog wat leren maar ik ben jong en slim en ga natuurlijk mijn best doen. Ik heb gewoon lieve baasjes nodig die mij tijd geven om te wennen en een beetje geduld met mij hebben, dan komt alles dik in orde.

Baasje worden?

Zuzu is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Zuzu, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zuzu is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!