Zeus een prachtige grote beer

Zeus, een prachtige grote zwarte reu. Ongeveer 2 a 3 jaar oud. Zeus komt uit het Roemeense dorp Sanmartin. Hij liep daar bij een school. Altijd in de buurt van de kinderen, schooiend voor eten. De arme knul had geen kwaad in de zin, maar alleen honger. Toch klaagde de school bij de gemeente en werd het asiel van Sos Dogs Roemenië gebeld. Deze hebben hem meegenomen naar het asiel, waar hij nu leeft en geen honger meer heeft!

Zeus is een van onze favorieten. Hij kwam, zag en won ons hart. Een prachtige grote knuffelbeer. Hij volgde ons overal en wil zo graag gewoon lekker bij je in de buurt zijn. Hij heeft een lief, zachtaardig en rustig karakter. Vind mensen heel lief, maar ook met de honden kan hij goed overweg. Hij loopt ook al mooi mee aan de riem. Groot en zwart.. Het zal niet makkelijk voor hem worden om een huisje te vinden. Toch hopen we dat iemand, net als ons, verliefd wordt op deze prachtige knul. 

Baasje worden?

Zeus is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Zeus, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zeus is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 2 a 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!