Zeno een lot uit de loterij

Deze prachtige knul heet Zeno. Zeno is een 3 jaar oude reu. Zijn schofthoogte is 52 cm. Timo zat bij een bedrijf op het terrein, daar kreeg hij eten en zorgde ze goed voor hem. Toen het bedrijf definitief ging sluiten, wilde niemand hem meer naar huis nemen en bleef hij helemaal alleen achter. Het asiel van Sos Dogs Roemenië werd gebeld, en die hebben hem uiteraard opgehaald. Nu gaan we op zoek naar een fijne baas voor hem!

Zeno is een ongelooflijk lieve, vrolijke en sociale knul. Zijn verzorgers zeggen zelf dat hij een lot uit de loterij is! Hij is gewoon heel sociaal, zowel met mensen als met de andere honden. Ook op reageerde hij zo blij en vrolijk op ons, toen we ons asiel bezochten. We waren natuurlijk vreemd voor hem, maar dat maakte hem niets uit. Hij deelde vol overgave kusjes en knuffels uit, zo blij is hij met een beetje aandacht. Het lopen aan de riem gaat ook al heel goed. Al zullen er echt nog wel dingen zijn die hij moet leren, hij is ongelooflijk slim, dus dat komt ook echt wel goed. Zeno is gewoon een lot uit de loterij! 

Baasje worden?

Zeno is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Zeno, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zeno is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • leeftijd: 3 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 52 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!