Zapp een klein vrolijke mannetje

Deze kleine knul heet Zapp. Zapp is ongeveer 1 jaar oud. Zijn schofthoogte is ongeveer 30 cm. 

Zapp is samen met zijn zusje Zafira gevonden op een van onze projecten. Sos Dogs Roemenië werkt samen met verschillende gemeentes. We steriliseren en castreren de honden op straat. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Zapp en Zafira. Zapp en Zafira zijn in Nederland opzoek naar een lief baasje.

Zapp is een hele vrolijke knul. Hij is gek op de andere honden en speelt er graag mee.. Het is een heerlijk vrolijk hondje, die gek is op knuffels en kusjes! Hij is enorm blij om ons ze zien en volgt ons het liefste de hele dag. Wel moet zijn nieuwe baasje er rekening mee houden dat hij nog dingen moet leren en dat hij wat onzeker is naar vreemde mensen. Zijn vrolijke karakter gaat hem zeker helpen in zijn nieuwe toekomst!

Baasje worden?

Zapp is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Zapp, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zapp is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

https://youtu.be/irXQVli7a2s

  • Leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!