Zapp een klein vrolijke mannetje

Deze kleine knul heet Zapp. Zapp is ongeveer 1 jaar oud. Zijn schofthoogte is ongeveer 30 cm. 

Zapp is samen met zijn zusje Zafira gevonden op een van onze projecten. Sos Dogs Roemenië werkt samen met verschillende gemeentes. We steriliseren en castreren de honden op straat. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Zapp en Zafira. 

Zapp is een hele vrolijke knul. Hij is gek op de andere honden en speelt er graag mee.. Zoals je op het filmpje kan zien moet hij nog wel even wennen aan het lopen aan de riem, maar voor de eerste keer zijn we dik tevreden! Zijn nieuwe baasje moet er dus wel rekening mee houden dat hij nog dingen moet leren. Zijn vrolijke karakter gaat hem zeker helpen in zijn nieuwe toekomst! 

Baasje worden?

Zapp is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Zapp, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zapp is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

https://youtu.be/irXQVli7a2s

  • Leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!