Zalan een vrolijke hond

Zalan is een erg vrolijke en nieuwsgierige hond die een actief en zachtaardig baasje zoekt. Zalan is een lieve reu van ongeveer 1,5 jaar oud, hij heeft een schofthoogte van 60 cm hoog en weegt zo’n 25 kg.
Hij is als pup geadopteerd, maar pas teruggebracht omdat zijn baasjes het lastig vonden de juiste training voor hem te vinden. Hij liep toen hij bij ons kwam al wel netjes aan de lijn en kende al wat simpele commando’s, maar hij is nog wat onzeker over zijn eigen kunnen.
Hij is nu weer bij ons en heeft al heel veel kunnen leren. Het lijkt erop dat hij wat vroege socialisatie gemist heeft, waardoor hij vreemde mensen en honden een beetje spannend vindt. Zalan is een waakse hond in het bijzijn van mensen. Hij zal het laten weten als er iets (voor hem bijzonders) gebeurt, maar hij is vervolgens ook snel weer gerustgesteld.
Hij is een hond die zeker nog dingen moet leren, maar die daarnaast ook veel plezier kan bezorgen aan de juiste persoon. Eenmaal losgekomen is hij super enthousiast en vindt hij eigenlijk alles wel leuk!
Lange wandelingen, samen spelen, heerlijk gekroeld worden, allemaal dingen waar hij dolgelukkig van wordt. Doordat hij nog wel wat te leren heeft denken we dat hij het best zou passen bij geduldige mensen die misschien ook al een ander hondje hebben waarvan hij een beetje kan afkijken.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Zalan dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zalan is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!