Zafira een vrolijk en sociaal meisje

Dit kleine meisje heeft de mooie naam Zafira gekregen. Zafira is ongeveer 1 jaar oud. Haar schofthoogte is ongeveer 30 cm. 

Zafira is samen met haar broertje Zapp gevonden op een van onze projecten. Sos Dogs Roemenië werkt samen met verschillende gemeentes. We steriliseren en castreren de honden op straat. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Zapp en Zafira. 

Zafira is een heel lief en vrolijk meisje. Ze is gek op de andere honden. Zoals je op het filmpje kan zien moet ze nog wel even wennen aan het lopen aan de riem, maar voor de eerste keer zijn we dik tevreden! Haar nieuwe baasje moet er dus wel rekening mee houden dat ze nog dingen moet leren. Haar vrolijke karakter gaat haar zeker helpen in haar nieuwe toekomst! 

Baasje worden?

Zafira is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Zafira dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Zafira is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 30 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!