Winston een lieve zachtaardige knul

Gedumpt als oud vuil, vlak bij de ingang van ons asiel. Winston en Wendy, broer en zus. Zo begon jullie leven in ons asiel in Roemenië. Waar jullie vandaan komen, waar jullie zijn geweest? We zullen het nooit weten. Wat we wel weten is dat jullie nu veilig zijn, in het asiel van Sos Dogs Roemenië. Want op straat laten lopen, met alle gevaren van dien, is geen optie!

Winston is een knapperd! Hij is een reutje, zijn geschatte geboortedatum is maart 2023. Hij zal uitgroeien tot een mooie middelmaat. Winston heeft een zachtaardig en lief karakter. Hij kan nog wat onzeker zijn, maar hij wil wel heel graag en vind mensen heel leuk. Hij is altijd blij om mensen te zien. Met de andere honden gaat het ook heel goed, en hij speelt graag met ze. Zijn gedrag in het asiel is zeker heel positief, maar heel veel meer over zijn karakter is nog moeilijk te zeggen. Waar zijn toekomstige baasjes rekening mee moeten houden is dat Winston opgegroeid is onder onbekende omstandigheden, daarnaast alleen het leven in een asiel kent. We moeten er dus vanuit gaan dat Winston nog wel wat dingen moet leren. Daarom zoeken we lieve baasjes die hem met geduld langzaam de wereld laten ontdekken.  

Baasje worden?

Winston is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Winston, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Winston is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!