Winnie opgegroeid in het asiel..

Deze knappe man heet Winnie. Winnie zijn geschatte geboortedatum is januari 2022. Zijn schofthoogte is ongeveer 52 cm. 

Winnie, 2 jaar geleden als pup gevonden op straat. Helaas heeft hij als pup nooit een thuis gevonden en is hij opgegroeid in het asiel van Sos Dogs in Roemenië. Daar leeft hij dus nu al bijna 2 jaar. Echt de hoogste tijd om voor deze knul een fijn thuis te vinden!

Winnie is zo een lieve, vrolijke hond. Hij vindt alle honden lief en kan er goed mee overweg. Je ziet hem regelmatig op filmpjes voorbij wandelen van de andere honden. Mensen zijn leuk! Hij komt graag naar je toe voor een knuffel en wat aandacht. Echt een super leuke, vrolijke, speelse, mooie en vooral lieve knul! Zijn toekomstige baasjes moeten er wel rekening mee houden dat Winnie nog wat dingen zal moeten leren. Gezien hij opgegroeid is in een asiel. Toch denken we dat deze slimme knul zich snel aan zal passen. 

Baasje worden?

Winnie is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Winnie, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Winnie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: januari 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 52 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!