Wendy een lief en zachtaardig meisje

Gedumpt als oud vuil, vlak bij de ingang van ons asiel. Wendy en Winston, broer en zus. Zo begon jullie leven in ons asiel in Roemenië. Waar jullie vandaan komen, waar jullie zijn geweest? We zullen het nooit weten. Wat we wel weten is dat jullie nu veilig zijn, in het asiel van Sos Dogs Roemenië. Want op straat laten lopen, met alle gevaren van dien, is geen optie!

Deze knappe dame heet Wendy. Wendy is een middelmaat teefje. Haar geschatte geboortedatum is maart 2023. Wendy is een lief meisje, nog wat onzeker, maar ze wil graag en ze vindt mensen ook echt heel lief. Ze heeft een zachtaardig karakter. Wendy speelt graag met de andere honden en haar broertje Winston. Haar gedrag in het asiel is zeker heel positief, maar heel veel meer over karakter is nog moeilijk te zeggen. Waar haar toekomstige baasjes rekening mee moeten houden is dat ze opgegroeid is onder onbekende omstandigheden, daarnaast alleen het leven in een asiel kent. We moeten er dus vanuit gaan dat Wendy nog wel wat dingen moet leren. Daarom zoeken we lieve baasjes die haar met geduld langzaam de wereld laten ontdekken.  

Baasje worden?

Wendy is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Wendy dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Wendy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!