Wanessa dol op knuffelen

Deze mooie jonge hond is gevonden op straat in het stadje Baile Felix in Roemenië. SOS Dogs werd gebeld en zij hebben haar opgehaald en ze wordt nu in hun asiel in Sisterea opgevangen. Helaas weten we niet meer over haar verleden en wat haar is overkomen. Wat we wel weten is dat ze een hele lieve hond is en dat ze nog steeds veel vertrouwen in mensen heeft. Ze wordt heel graag aangehaald en is dol op knuffelen.
De verzorgers in het asiel hebben haar Wanessa genoemd en schatten haar op ongeveer 2 jaar oud. Ze is zo'n 58 cm groot en ze weegt rond de 30 kilo.
Ze is een prachtig meisje met een mooi karakter. Ze heeft een blije snoet en straalt als je haar aandacht geeft. Ze wil graag mee op pad, loopt goed mee aan de riem en volgt je op de voet.
Ze kan het goed met de andere honden vinden en maakt het beste van haar leven in het asiel, maar we hopen dat deze lieverd niet lang daar hoeft te blijven. Dat iemand hier ziet hoe mooi ze is, van binnen en buiten, en haar een tweede kans geeft.

Baasje worden?

Wanessa is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Wanessa, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Wanessa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 58 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!