Viorel een lieve hond

Dit is Viorel. Viorel is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is juni 2022. Zijn schofthoogte is rond de 60 cm. Hij is gevonden op straat door een lieve vrouw. Die gaf hem dagelijks eten en drinken. Maar zoals vaker gebeurt in Roemenië waren de buren niet blij met Viorel die daar rond liep. Ze wilde de hondenvangers bellen, dan zou hij naar het openbare asiel van Oradea gaan. Daar zit je als hond niet goed.. De vrouw smeekte het asiel van Sos Dogs Roemenië om hem daar op te nemen. 

Zo is Viorel in het asiel van Sos terechtgekomen. Het is een hele vriendelijke en liefdevolle hond. Je ziet gewoon aan hem dat hij een mooi lief karakter heeft. Waar mensen wel rekening mee moeten houden is dat hij op straat is gevonden, we weten dus niet waar hij vandaan komt. Het kan dus echt zijn dat hij nog wat dingen moet leren. Aan de lijn lopen kan hij al wel heel goed! Deze knappe knul zoekt een fijn baasje, die met wat geduld en liefde een geweldig maatje aan hem zal krijgen!

Baasje worden?

Viorel is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Viorel, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Viorel is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: juni 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!