Villy het blonde broertje

Villy is het blonde broertje van de zwarte Vali, Vlad en Vanda. De vier pups zijn samen met hun moeder op straat gevonden in het stadje Baile Unu Mai in Roemenië en daarna naar het asiel van SOS Dogs gebracht. Daar zijn ze goed verzorgd en hebben ze alle entingen gekregen. Ze krijgen er goed te eten en zijn al flink gegroeid. Voor moeder is een nieuw baasje gevonden in Roemenië en voor zijn broertjes en zusje hebben we in Nederland baasjes gevonden.
Villy is dus in Nederand. Hij is nu zo'n 6 maanden oud. Een mooie leeftijd voor deze pup om naar een eigen huisje te gaan. We hopen dat iemand al een beetje verliefd is geworden op zijn schattige snoetje.
Villy is een uniek schepseltje met een mooie kleur, apart kort krulvachtje en leuk smoeltje. We weten helaas niet wat voor "merk" hij is. 😉 Maar zijn zwarte krullenbol broertjes leken veel op een bouvier, dus misschien is hij wel een blonde bouvier mix met korte krul. Hij is een leuke blije pup die graag met de andere hondjes speelt, hij lijkt zich nergens hondenzorgen om te maken.
Villy is heel lief en aanhankelijk en zal het leven in een huis vast heel fijn vinden. Maar het zal helemaal nieuw voor hem zijn en hij zal nog wat moeten leren. Maar hij is jong en slim en zal vast snel wennen aan al die aandacht en verwennerij.

Meer info

Villy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Villy is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Villy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 - 5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Villy?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!