Trixi is een kleine lieve dame

Deze knappe kleine dame heet Trixi. Haar geschatte geboortedatum is augustus 2020. Ze is een klein meisje, en heeft veel weg van een teckel. Trixi woonde in het Roemeense dorp Santandrei op straat. De jongens van het asiel van Sos Dogs Roemenië hebben haar daar meerdere malen gezien. Niemand wilde haar hebben.. Zo een klein hondje op straat is gewoon een risico, dus hebben ze haar meegenomen naar het asiel. Daar heeft ze al haar prikjes gehad en is ze gesteriliseerd. Trixi is er dus helemaal klaar voor! Tijd om een fijn huisje voor haar te vinden!

Trixi is een vrolijk en lief meisje. Ze is makkelijk in de omgang, met mensen en met de andere honden. Lopen aan de riem vindt ze nog moeilijk, en heeft ze nog training nodig. Niemand weet waar ze vandaan komt, hoe lang ze op straat heeft gelopen, of wat ze heeft meegemaakt. Haar toekomstige baasjes moeten dus wel rekening houden dat ze nog dingen moet leren. Met wat tijd en geduld gaat het echt goed komen met dit lieve kleine dametje. 

Baasje worden?

Trixi is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Trixi dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Trixi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: augustus 2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!