Timo een lieve, vrolijke, sociale knul

Dit mannetje heeft Timo. Timo is een reutje van ongeveer 1 jaar oud. Zijn schofthoogte is rond de 40 centimeter. Hij is gevonden door een van de medewerkers in het asiel in Roemenië, of eigenlijk moet ik zeggen Timo heeft een van onze medewerkers gevonden. Hij liep namelijk in het dorpje vlak bij het asiel van Sos Dogs Roemenië, en hij volgde haar helemaal terug naar het asiel. Alsof hij wist dat hij daar veilig zou zijn. Dat vinden we toch wel heel bijzonder, zo een verhaal horen we niet vaak.

Timo is een vrolijk en blij hondje. We hebben hem zelf gezien tijdens ons bezoek aan het asiel in Roemenië. Ondanks dat we natuurlijk vreemd waren voor hem, werden we overladen met kusjes en enthousiasme. Hij was echt enorm blij met de aandacht en knuffels. Met de andere honden doet hij het ook heel goed. 

Timo is inmiddels bij ons in Nederland en wat een heerlijke knul is het toch. Hij is vrolijk, enthousiast, blij met aandacht en heel sociaal. Het lopen aan de riem lukt ook al aardig, al heeft hij daar nog wel wat  training in nodig. Hij past zich heel makkelijk aan in een nieuwe situatie en is gewoon een heerlijke knul. Natuurlijk zal hij nog wel wat dingetjes moeten leren, maar Timo is een slimmerd, dus we verwachten dat hij nieuwe dingen snel oppakt! 

 


Timo is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 40 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!