Timo een lieve, vrolijke, sociale knul

Dit mannetje heeft Timo. Timo is een reutje van ongeveer 1 jaar oud. Zijn schofthoogte is rond de 40 centimeter. Hij is gevonden door een van de medewerkers in het asiel in Roemenië, of eigenlijk moet ik zeggen Timo heeft een van onze medewerkers gevonden. Hij liep namelijk in het dorpje vlak bij het asiel van Sos Dogs Roemenië, en hij volgde haar helemaal terug naar het asiel. Alsof hij wist dat hij daar veilig zou zijn. Dat vinden we toch wel heel bijzonder, zo een verhaal horen we niet vaak.

Timo is een vrolijk en blij hondje. We hebben hem zelf gezien tijdens ons bezoek aan het asiel in Roemenië. Ondanks dat we natuurlijk vreemd waren voor hem, werden we overladen met kusjes en enthousiasme. Hij was echt enorm blij met de aandacht en knuffels. Met de andere honden doet hij het ook heel goed. Het lopen aan de riem lukt ook al aardig, al vindt hij het nog wel een beetje spannend. We weten natuurlijk niet precies waar hij vandaan komt. Hij was nog niet eerder in het dorp gezien, dus we denken dat hij daar gedumpt is. Zeker weten we dat natuurlijk nooit. Daarom moeten zijn nieuwe baasjes er wel rekening mee houden dat Timo nog wat dingen moet leren. Maar met zo'n vrolijk en blij karakter, moet dat toch helemaal goed komen!

Baasje worden?

Timo is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Timo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Timo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 40 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!