Tigri alleen in het asiel

Tigri is een lieve jonge hond met een gestroomd vachtje. Ze heeft een mooi “jasje”met subtiele zwarte streepjes. Ook valt op dat ze maar een kort staartje heeft, we weten helaas niet hoe dit zo gekomen is.
Toen dit mooie meisje een paar maandjes oud was is ze samen met haar zusjes op straat gevonden. Daarna heeft ze het geluk gehad samen met haar zusjes bij een gastgezin te mogen wonen. Ze heeft daar kunnen proeven van het leven bij een gezin in huis. Ze had het daar erg naar haar zin, was blij en vrolijk en zo dankbaar. Ze heeft daar veel geleerd en deed het heel goed, maar helaas kon ze daar niet langer blijven.
Ze was ongeveer 1 jaar oud toen ze, samen met haar zusjes Donita en Clara, naar het open asiel van SOS Dogs is gebracht. Het opvanggezin kon niet langer voor ze zorgen. In het begin was ze nog samen met haar zusjes in het asiel. Maar die twee hebben inmiddels een goed baasje gevonden en nu is Tigri daar dus helemaal alleen.
De aanblik van Tigri in het asiel breekt ons hart. Wat een verdriet in haar ogen en lichaamshouding. Je ziet zo’n groot verschil als je naar de foto’s kijkt. Ze ziet er zo gelukkig op de foto’s in huis bij het opvanggezin. En als je dan naar de foto’s van haar in het asiel kijkt, is dat een groot contrast. Ze ziet er heel verdrietig uit. We hebben het met haar te doen. Het is erg moeilijk voor haar in het asiel. Ze wordt er goed verzorgd hoor, maar het is zo anders dan ze gekend heeft, een fijn, warm thuis met gezelschap en aandacht van mensen..
Tigri heeft een heel lief karakter en is met weinig tevreden, ze wil alleen heel graag bij iemand horen. Ze kan het goed vinden met andere honden is ook lief voor katten. In het opvanggezin was ze gewend samen met katten te leven en ze lagen vaken gezellig tegen elkaar aan te dutten.
We gunnen deze schat een heerlijk hondenleventje bij lieve mensen thuis. Wie laat haar dromen uitkomen en geeft lieve Tigri het leven dat ze verdient?

Meer info

Tigri is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tigri is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tigri, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 48 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Tigri?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!