Tiesto vrolijk en sociaal

De 2 zusjes, Thalia en Tiana en hun broertje Tiesto, zijn gevonden in de buurt van het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Hoe ze daar komen? Waar ze geweest zijn? Niemand weet het.
We konden ze natuurlijk niet aan hun lot overlaten en dus zijn ze in ons asiel opgenomen. Ze hebben dubbel pech, omdat ze zwart zijn. Ervaring leert dat ze dan gewoon minder kans hebben. Neemt niet weg dat we er alles aan gaan doen een fijn huisje voor ze te vinden!
Ze zijn waarschijnlijk ergens in december 2021 geboren en we denken dat ze grote middelmaat honden worden.
Deze enorm vrolijke knul Tiesto, maakte ons aan het  lachen bij het foto’s maken. Poseren voor de foto's lukte niet, hij zit geen seconde stil. Hij was enorm blij met een beetje aandacht en wilde niets liever dan knuffelen.
Tiesto heeft een open, vrolijk en heel sociaal karakter en genoeg energie, om samen met zijn baas op ontdekkingstocht te gaan!

Baasje worden?

Tiesto is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Tiesto dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tiesto is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: december 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ±  middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!