Tiesto vrolijk en sociaal

De 2 zusjes, Thalia en Tiana en hun broertje Tiesto, zijn gevonden in de buurt van het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Hoe ze daar komen? Waar ze geweest zijn? Niemand weet het.
We konden ze natuurlijk niet aan hun lot overlaten en dus zijn ze in ons asiel opgenomen. Ze hebben dubbel pech, omdat ze zwart zijn. Ervaring leert dat ze dan gewoon minder kans hebben. Neemt niet weg dat we er alles aan gaan doen een fijn huisje voor ze te vinden! Inmiddels is dat voor Thalia gelukt! Nu de andere 2 nog. Hun geschatte geboortedatum is december 2021 en ze zijn rond de 50 cm. Ze zijn als jonge pup bij ons gekomen, dus ze wachten echt al even op hun kans.

Deze enorm vrolijke knul Tiesto, maakte ons aan het  lachen bij het foto’s maken. Poseren voor de foto's lukte niet, hij zit geen seconde stil. Hij was enorm blij met een beetje aandacht en wilde niets liever dan knuffelen. Tiesto heeft een open, vrolijk en heel sociaal karakter en genoeg energie, om samen met zijn baas op ontdekkingstocht te gaan! We hebben hem gezien tijdens ons bezoek in oktober 2023. We lopen in het asiel, en in de verte zien we een zwarte, hele vrolijke knul, echt lachend aankomen rennen. Hij rende zo ons hart in! Hij was zo blij ons te zien, alsof we daar dagelijks komen. Voor Tiesto maakt het gewoon niet uit, hij vind iedereen lief. De hoofdfoto is dus van oktober 2023, hij houdt nog steeds niet van poseren 🙂 Knuffelen daar houdt hij van! Dat moment staat in ons geheugen gegrift, hij is echt zo een geweldige knul, daar moet toch een fijn baasje voor zijn?

 

Baasje worden?

Tiesto is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Tiesto dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tiesto is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: december 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ±  middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!